Život bolí
Anotace: ...jen vypsání...
Život, kterej není bez bolesti není zkutečný,
tak ptám se, proto ho mám tk bolavý?
Kdo řekl, že se bude strácet,
když si na život, budeš sázet.
Kdo to předurčil, kdo si myslí, že vše může?
Copak mi ani zapomenout nepomůže?
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern, Radek.oslov.Šafárik, Anjesis
Komentáře (4)
Komentujících (4)