Bytosti živly (s)tvořené
Anotace: Však ona ví proč.
¨
Za tvoji ryzí vřelost k lidem,
jimž verši krášlíš šedé dni,
nechť se tvá mysl nasytí klidem...,
alespoň na den... ... ...
Se rozhlédni...
Tvé vlastní síly, s tebou by švihly...!
Sálat však nepřestaň, jen zvolni krok...,
pak zase svolej ty svoje živly,
do sebe vpusť jejich čerstvý tok:
Částice spektrální, náboje mlunné,
sluneční vítr i hvězdný prach,
oheň i vodu, noci, dny slunné,
z éteru pěnu... i z mléčných drah.
Přečteno 587x
Tipy 41
Poslední tipující: synanceia, Juan Francesco de Faro, Azure angel, Mirka Hedbávná, carodejka, modrá..., Tanzania, Dota Slunská, Hazentla, E.T.Jane, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)