Převozník de Prese
Přes cestu černá kočka...
Čeho se člověk dočká,
ještě zlýho?
Neboj se,
překroč práh.
Nesmí tě zkolit strach.
Moře smutku,
kde až to končí?
Loď má se kejvá
a nemá vesla.
Koukni se,
sedáš do špatného křesla.
Převozník temný,
zahalen v plášti,
saténem jemným,
je plný zášti.
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
Komentáře (0)