Znásilnění
Anotace: Jo, někdy je život hodně krutý...
Ve dne i v noci slyšíš ty kroky
léta a roky snad pořád dál.
Bojíš se usnout
bojíš se být někde sama
že objeví se ta černá můra
zvaná znásilnění
kde pomoci nikde není.
Jen ty kroky klapy, klap
co přejde v zapomnění
ve vzpomínku se časem mění
ať děláš, co děláš je to tak.
Objeví se černá můra
zvaná znásilnění
a pomoci nikde není.
Déšť po okně si stéká
kapá, kap...
Přečteno 621x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)