poklona / v úkloně
mapuji každičkou větu
království za koně
kvalitu za vinětu...:)
26.10.2011 12:55:37 | šuměnka
:) juhú, sobíkům zdar! Zrovna nedávno jsem viděla jedno po strašně dlouhý době. Zaparkovaný před Zoo. :))
12.10.2011 09:17:00 | Dota Slunská
... a burácivé vlnobití
za kus kůže chytí
není zbytí ...
vrrrrmmm ... jeeeeeď ;-)
vítr trhá od úst odpověď
/tak za r ...ooo ... k/
/jak já bych ráda jednou fakt na tý mašině jela .../
Hezké, siamko, super, že zvesela ;-)
12.10.2011 00:42:00 | Bambulka