Listí už sežloutlo
Listí už sežloutlo já srkám dvojku vína tajně
a v duchu přemítám kdo z nás bude dřív na dně
jak upír saji krvavou mízu bobulí
ač nejsem křestan, děkuji bohu, mohu-li
Tam na dně je prý skryta kapka naděje
však listí žloutne dál a zhola nic se neděje!
Hosté už odešli a nebo nepřišli?
kdo mi ted pomůže? Pomož ty, umíš-li
kdo z koho vytrhne ukrutné zimy dráp?
já z tebe? Ty ze mne? Kdo koho bude hřát?
Listí už spadalo, kaštany umřely
válí se ve sračkách rozbité po zemi
jen míza z bobulí duši mou zahřeje
v časech kdy leží mi na očích závěje!!!
Přečteno 470x
Tipy 21
Poslední tipující: hašlerka, TetaKazi, Donne, CULIKATÁ, 6thSun, poustevník Jirka, zenge, WAYWARD, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)