Dobré ... špatné ráno ...
*
Zvedni se pádem
dobrá rada praví
když ti nad ránem
srdce ochuraví
a vrahem buď
myšlenek o naději
nestraně suď
své lásce … výprodeji …
*
----------------------------------------
Comment 11.10.2011 13:48
pro Pokusný králík s melounovou náplní / dílko "Ráno "
.
Přečteno 472x
Tipy 8
Poslední tipující: Levandule, isisleo, zenge, Květka Š., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)