Anotace: Nenávidím ty parchanty z vlády, kteří dělají nesmyslné zákony. Ale víc nenávidím EU-omezuje nás, ničí naši kulturu, atd... Možná jsem "moc malá" na strkání nosu do politiky. Na zdravý názor není ale "moc malý" nikdo.
jéééé,to v závorce mě pobavilo a ten zbytek je samozřejmě pravda......náš svět je už dávno umělí......fakt mi připadá,že se měníme v něco co ve vesmíru nemá co dělat.
19.10.2011 20:23:00 | ECHO PARAZIT
Děkuji všem, za body a komentáře. Chtělo by to převrat, aby nás EU neomezovala a nepřikazovala nám nesmyslné věci. Je to celé na hlavu... :(
13.10.2011 18:40:00 | Rezkaaa