Sirény (Tvůj strach)
Anotace: Písničkový text, který zhudebňuji. Ispirace sirénami a Malou mořskou vílou :)
Jejich zpěv zaslechl jsi
Vlastní touha přivedla tě sem
Jen muže vábí sirén hlasy
Já tě nyní plním děsem.
Je to mým úkolem.
Já jsem tvůj vlastní strach
tvůj životní průvodce
Já denně jsem ti v patách,
dokud nejsi u konce.
Tvá loď se i s tebou řítí
za zpěvu melodických tónů
Do skály narazíš přídí!
Už nevrátíš se nikdy domů
Moře celého tě pohltí
tvoje tělo i tvou loď
Dnes máš schůzku se smrtí.
Ode mě se osvoboď.
Nejde to? Já vím proč.
Já jsem tvůj vlastní strach
tvůj životní průvodce
Denně jsem ti v patách,
dokud nejsi u konce.
Nekřič, už to nemá cenu
Už není cesta nazpět
Neslyšíš vlastního stenu
ani svých posledních pár vět
Už nepanikař ale.
Třese se ti celé tělo
Za chvíli už patříš skále
Ticho. Hrdlo ti oněmělo.
Svírám ho dost pevně.
Já jsem tvůj vlastní strach
tvůj životní průvodce
Denně jsem ti v patách,
dokud nejsi u konce.
Přečteno 527x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, V.N.Losinský, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (3)