Reminiscenční terapie ...
Anotace: ***- ... ,,léčba" vzpomínek...
*
Tlačenice smrdí potem
před pokladnou
nenasytné tlamy
ve tmě
kde všechno
je ztraceno
v slupkách lentilek
přejetých parniválcem
tvé město
sřeva
a druhý život ...
o který se tě nikdo neprosil ...
*
--------------------------------------------
.
Comment Romalemu na Písmáku 21.7.11
.
Přečteno 504x
Tipy 7
Poslední tipující: hatlapatla, Levandule, isisleo, Severka, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)