Smutný světy
Anotace: :)) pro smutné i veselé
Bez světla a barevnejch pastelek
je svět smutnej
A blázni to ví a koukají
skrz krasohledy
na smutný lidi
jak pracujou a spí
a špatně kaděj
Strach není dobrej
šeď není jednobarevná
A děti to ví a malujou
po stěnách, aby nebyly tak přísný
Jako rodiče
a ty divný dospělí
co neuměj lézt po stromech
ani vyšetřovat králíka
lékařskou soupravou od Ježíška
Co je na druhym břehu
zjistíme, až překročíme řeku.
Ale bez světla a barejvnejch pastelek
je jakejkoli svět
děsně smutnej
Přečteno 483x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, Matsuyama Tatsuko-chan, Jeněcovevzduchukrásného, tato22, hašlerka, Niky88, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Striptérka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)