Pocity
Anotace: Tak nějak bych to teď popsala...
Strach
ze samoty a opuštění,
z místa, kde nikdo není.
Strach
z nesvobody a lásky,
z konkurence či jiné krásky.
Radost
z překrásných prožitků,
ze závistivých radílků.
Radost
z tvojí neovladatelnosti,
z lásky, které je tu dosti.
Smutek
z tvého váhání,
z cizího kárání.
Smutek
z tvojí věčné lítosti,
z mojí mladistvé blbosti.
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: hašlerka, klinika
Komentáře (2)
Komentujících (2)