Depka
Anotace: O paní nebo slečně depresy
Proč jsi tak hnusná depko moje?
Proč nedáš mi ani chvilku pokoje.
Vypadáš jak živočišné uhlí, kéž by ti ruce neupadli
a do koše jsi sama odešla.
Jsi černá jak rakev, jsi černá jak tma,
srdce Tvé dýše, v prostřed mé chýše.
Já chodím vedle tebe tiše, abych tě nevzbudila.
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: impure black soul, J's .., hloubavá
Komentáře (0)