Od hlavy k patě
Anotace: Bezhlavě věřit bezhlavé pravdě?
Cigáro za kadidlo
a víno někdo vyměnil
za vodu svěcenou.
Pálí mě dobré bydlo?
Snažím se ze všech sil
o hlavu zkrácenou
pravdu v tmě nahmatat.
Sťali ji včera k ránu.
Kdo že byl její kat?
Sny všité v otomanu.
S ohněm si zahrává
kdo šplhá do nebe.
Nechej to radši.
Pravda je bezhlavá.
Mohla by pro tebe
být taky o patu kratší.
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Loveless, Pelican, Donne, la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)