Na nebi ještě svítí kousek duhy...
To mraky maj pusy upatlaný
od lentilek,
co se mi za deště
rozpustily v dlani...V y n i k a j í c í ! ! !
17.10.2011 20:02:00 | René Vulkán
Do hrníčku s pomněnkami
dáme cukru mnoho
ať je radoSt zase s námi
a culíčky z toho:)
Cink-na zdraví:)
14.10.2011 07:06:00 | CULIKATÁ