Teď!
Anotace: aktuálně...ze zlosti, z lásky, ze všeho je mi na nic...musí to ven, i když se to ani trochu nerýmuje....
Je mi hrozně zle,
myslím pořád na Tebe,
co se to se mnou děje,
o co vlastně jde.
Když jsem se do Tebe zamilovala,
všechny své zásady jsem porušila,
horší však stalo se,
ze zamilovanosti, láska,
ale vedle Tebe,
chodí pořád jiná kráska.
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Maryje..., Lucie Luu K, J's ..
Komentáře (3)
Komentujících (3)