Sen
Probudil jsem se
nahý, zmlácený a bolavý
v jedné díře (a to doslova!)
uprostřed osetého pole.
Domů jsem se vrátil
s roztodivnými pocity,
s tím, že mě někdo přepadl.
Rodiče přepadl strach,
ptali se, kdo to byl,
proč se to stalo,
jestli mám problémy - mám se svěřit.
Já ale opravdu nevím,
kdo mi to udělal,
co tím sledoval a proč
tak vůbec činil.
Nevzpomínám si,
a to mě děsí,
ze všeho nejvíc...
...protože na světě je zlé špíny
víc než dobré čistoty lidského srdce...
(lidé si totiž často špiní ty nenechavé ruce)
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)