večer-nice
Anotace: v temnotách http://www.youtube.com/watch?v=7N4JaIvGsc4
S okem,
nad tisíci jasných města hvězd
černo - žlutý noční oceán
s okem v okně bdím k ránu sám
za okny příběhy přestírám
ve výši trnu jak měkká ratolest
S nocí,
tajemná jsou dramata člověčí
hádám je - to spánkem nespočinu
za okny nečeká mě špetka splínu
bez okenic nemají ty děje špínu
ona ve spodničce, on u ní klečí
S dobou,
uliční lampióny místo lučiny
sociopatie, alegorie a fraška
reklamních letáků plná taška
z komínů kyne mdlá šlehačka
bdím, okna hasnou do tmy, do zimy
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, WAYWARD, J sh' T r' k, Kapka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)