Promiskuita
Kolik je hodně? Kolik je moc?
Deset za život nebo za jednu noc?
A je to láska? Nebo jen chtíč?
Nebo snad samota co přes postel hledá si klíč?
Ženy se stydí
Muži se chlubí
Kolik postelí poznali cizích
Tělo bez duše, duše bez těla?
A co sebeúcta, kam se poděla?
Ztratila se s dalším milencem...
A nevěrní jsme stejně, nejvíc sami sobě
Přečteno 340x
Tipy 23
Poslední tipující: ElaJah, tato22, Majdalénka, Niky88, labuť, hašlerka, rezina, CULIKATÁ, Kars, cibulea, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)