Pohled na nás
Anotace: Když se podíváte na nás dva, uvidíte zhruba to, co říkají verše... A nám to přijde málo...
Pohled z okna mi cosi připomíná,
pohled dolů mě děsí a napomíná.
Pohled tvých očí mě pálí na tváři,
pohled tvých očí mě vězní v žaláři.
Pohled na tebe mě láká a varuje,
pohled mým směrem vše prozrazuje.
Pohled z okna mi cosi připomíná,
pohled dolů mě děsí a napomíná.
Pohled tvých očí mě vzdaluje od reality,
pohled tvých očí mi ubírá ze stability.
Pohled na tebe mi naději dává,
pohled na mě láskou sálá.
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
Komentáře (0)