Ahojky...Jojo sny jsou potřeba =) Promiň, že jsem ti ještě neodepsal na emila, ale mám toho teď moc jak pořád zjišťuju něco okolo výšek a tak...snad se brzo uklidním a budu schopný odepsat...a taky bych mohl zajít na poštu, že?? =)
Měj se krásně....ať se ti daří. AhoY (=
21.02.2006 14:20:00 | Ahimsa