teorie nekonečna
.
Ve hvězdách
se rozhoří
naše oči Pandoří
ve hvězdách
se zatají
kdo miluje
potají
ve hvězdách
chytíš dech
a můžeš letět na křídlech
ve hvězdách
rozmažeš tuš
ve hvězdách
můžeš růst
tak to zkus
se násobky počítej
s miliony
s rosou na křídlech
a v dálce
znějí zvony
s mámivou
příchutí
malin a citronové trávy
s malebnou hloubkou
krajin
řeka je čistá
jako olejové malby
na vlnách
na lodích
nic cizího
..tvé slzy závodí
v mračnech
tě chytne
strach
v mlhovinách
chodíš po špičkách
na boso
s nádorem
na srdci
ruce a nohy
bubnují do vzduchu
své kantáty
polibků hojnosti
s nábojem
chodíš spát
s tím věčným
nepokojem
ve hvězdách
spočívat
s rojem
s deštěm
kobylek
s nataženou paží
prsty mě hladí
po křídlech
s prstenci
duhových
rán
Kuiperův
svatý chrám
pod kolena
otavou se brodit
pod barvou modravou
jíž
zakřikla se ti oční stěna
lákavých koutků
rudých strun
.
Přečteno 370x
Tipy 10
Poslední tipující: Mbonita, Dota Slunská, zenge, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Eliss94
Komentáře (2)
Komentujících (2)