Za chalupou máme...
Pod stromy potok bublavý
léta už tiše vypráví
přeskočí jezy stříbrně
v průzračné tůňce spočine
šeptá dál a tiše šumí
jindy ukáže co umí
rozhučí vody jako nic
potůčky z hor zurčí mu vstříc
břehy náhle nespoutaný
burácivě na vše strany
podvrací i velké stromy
dole pak poboří domy
po čase bouři svou ztlumí
koukáš co vše voda umí
pak zase jenom si šeptá
čověka na nic se neptá
bublá si nadále písně
do duše krásno mi vtiskne
Přečteno 307x
Tipy 28
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, René Vulkán, NikitaNikaT., Donne, la loba, divoska_jaja, labuť, Agniezka, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)