Pro to místo v srdci
Anotace: kam jsem se ti vešla:-)
Řekls, že napíšeš tu nejkrásnější báseň
pro mne
přemýšlela jsem o čem bude
jestli
o pouštění draků, portským, nočním Bradburym
nebo
o tahu ptáků, vášni
anebo jestli je to hlavní Tvůj syn
dívala jsem se jak ti spadla víčka
únavou
na stolečku stydne kafe
za oknem si to hučí Mistr Podzim
tiše si tu v teple ťukám
a doufám v ještě spousty společných Zim
říkáš, že mám oči jako nebe
a dost možná i ten Anděl jsem
pro ten kousek místa
kam vešla jsem se ti se dvěma cácorkama
kde usídlil se i ten, co nepřinesla ho vrána
leť jak vítr ve svým snu
pro batist, na kterým si ve tvým srdci hovím
v klidu se projdi po voňavým dálkách
a spi
tak třeba jednou ji fakt napíšeš;-):-)
Přečteno 388x
Tipy 27
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, piťura, Majdalénka, STIMPRE, Maryje..., la loba, Jeněcovevzduchukrásného, labuť, Bambulka, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)