Naposledy,co jsem se ti díval do očí
Žvýkala si růžovou žvýkačku
Vyfukovala veliké bubliny
Ve kterých se odrážel snad celý svět
Než si ho úmyslně splaskla
Aby znovu z tvých úst
ten svět vykvetl
Ve voňavou růžovou bublinu
Naposledy
Než si zapálíš cigaretu
A já se ti podívám do očí...