Konečná
Anotace: Jedna z nejtěžších věcí v životě je přiznat si, kdo jste a naučit se s tím žít
Už si nepřeju
být vyšší,
ani šťastnější,
natož zajímavější
jsem smířená
se svou nedokonalostí
bytosti, která už má jasno,
že nalhávat si prostoduché lži
nikam nevede
Tak jásejte!
Já se konečně změnila!
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Moniska, Donne
Komentáře (0)