Růže a šípek.
Vyrostla růže na šípkovém keři,
zahradník ji tam narouboval.
Na starém pni se mladému roubu daří,
z moudrosti jeho on bude žít dál.
Krása a moudrost,vždy nebývají spolu,
růže a šípek však jsou toho důkazem,
když o ně se staráš od samého zrodu,
že jenom růžemi může být pokryta zem.
Přečteno 547x
Tipy 9
Poslední tipující: Rootness, Donne, labuť, CULIKATÁ, Eliss94, Agniezka, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)