Anotace: Když sadař místo roubu // sáhne jen po paroubu, // vyrostou pahejly, // co čekaj na hejly.
líto je mi sadaře
do party co padnul lejlů
běs mu hledí ze tváře...
oběsí se na pahejlu?
:-(
J.
17.10.2011 10:52:00 | j.c.
Nech si hejly vod cesty
i sadaře k ránu
já pozejtří pro štěstí
zakládám zas stranu
..(s perspektívou Cháves s pihou)
16.10.2011 19:22:00 | zenge
Zítra si koupím pěknou pilu motorovou
mám smlouvu s Novou na pořad pro sadaře
tam se pták neukáže jak je rok dlouhý
podřežu rouby a všechny svoje touhy :o)))
ST!
16.10.2011 09:04:00 | hašlerka