Stále více modernější...
Stále více modernější a ztracený bloudím
svým večerem
s představou že to ještě dokážu v dokážeme změnit
a pak píši už jen slzy na javarové listí u řeky
a říkám jim to nic to je jen jíní
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)