Koťátko
Anotace: Slastné usínání koťátka
Usíná kotě mourovaté,
spánkem duší spravedlivých,
a když mu pusinku na čumáček dáte,
zavrní a v těch tónech tklivých,
poznáte, že nehledáte,
nic než těch pár oček milých,
nyní tiše spících, jindy čilých.
Přečteno 335x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, vodnař, Eliss94
Komentáře (1)
Komentujících (1)