Vítej!
Zajímavě napsané, zdánlivě nakupené bez ladu a sladu ale po bližším průzkumu tam lad i slad jsou.
Ať ti to píše.
19.10.2011 22:48:00 | René Vulkán
Vítej na Liter.cz!
Časem se něco přiučíš a věřím, že pár drobných úprav Tvá dílka více vyzdvihne... tím ale nechcu napsat, že se mně to nelíbí, je to vyjádřený pocit a myslím, že se Ti povedl.
19.10.2011 18:20:00 | NikitaNikaT.
Vítej Lišáku (Liško?)!
Fajn veršovánka, časem jistě přijdou i nějaké básně...
16.10.2011 20:26:00 | Špáďa