Jdu dál
Proč jsem se musela dozvědět,
že líbí se ti jiná,
proč jsem vlastně tak naivní,
čím jsem se provinila?
Život je prostě takový
a musím s tím nějak fungovat,
třeba jsem se jen unáhlila.
Pořád jsi v mém srdci
a budeš tam,
i kdybych ti byla ukradená,
buď tedy šťasten,
nechť je ti brána
lásky otevřena.
Enjoy your life.
Komentáře (0)