JDI
Smutek mi usedl na duši
nevěra sžírá mou mysl
Je mladá a mládí ji sluší
ty našel jsi nový života smysl
Omlouvej vysvětluj
co chceš mi říkej
Chceš jinou-jdi napořád
po chvilkách neutíkej
Je mladá krásná
bez starostí
vpila se do tebe
až do morku kostí
Tak si jdi- ať má tě
se se vším všudy
uteč stereotypu
zbav se šedi a nudy
Až pozná nepoznané
zažije s tebou i splín
tvé tělo z práce rozlámané
nebude nadšená-to vím
Potom ona tobě bude utíkat
do mladého bezstarostného světa
a ty sám doma bolavý
na ni smutně čekat
Přečteno 393x
Tipy 21
Poslední tipující: Azure angel, WAYWARD, Špáďa, hatlapatla, la loba, CULIKATÁ, danav, Juan Francesco de Faro, J's .., Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)