/We were here/
Byli jsme tady,
Otočeni k východu zády
Jsme stáli před pastí pro návnady.
Proplouváš při odplouvání,
Když stojíš přede mnou.
A kde je to zdání při nenadání
S ozvěnou dojemnou?
Byli jsme tam
V sále, kde oheň plál,
Prostřednictvím slov
Zapředených do osnov
Not páru osamělých vdov.
Zamlouváš si místo pro přistání
Nad místy zakázaných vod,
Vedoucích obvykle k předehrání
Ztroskotání na zatykači za podvod.
Byli jsme v následovnu
Budoucí cnosti
Skryté pod rouškou tajemností.
A ty zachytáváš doteky přimlouvání
Na přistávací rampě kralevice,
Jenž odpovídá bez vyzvání,
A tváří se, že smí i více.
Byly jsme tam
Tenkrát, v maskách naivních dam,
A daly jsme na závan,
Přicházející s mávnutím křídel černo-bílých vran.
Přečteno 314x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, fuu, Donne, CULIKATÁ, hloubavá, Juan Francesco de Faro
Komentáře (2)
Komentujících (2)