Živly
Má duše je magický kruh
jsem země
voda
oheň
vzduch
zemí spoutávám se s jistotou
vodou smívám smutek
oheň pak dává mi uniknout
vzduch je pro mě dům z karet
kdy na každé z nich je jedna báseň
mého života
jsem duch
vlastní hodnoty
jsem nenapravitelný poeta
a nedokážu nebýt tím čím jsem
potřebuju všechny svoje živly
aby smutky neobživly
a úsměv byl jak sen
jsem kněžkou noci
a němým dnem
Přečteno 598x
Tipy 26
Poslední tipující: gallatea, nejsembásník, Donne, zenge, Niky88, Květka Š., Jiparo, Agniezka, Špáďa, J's .., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)