Čekání
Čekání
proměnilo mou duši
v houbu
nasávám
pocity
hudbu
život
s intenzitou šílence
který nikdy nemá dost
snažím se
trhat jablka
z těch nejvyšších větví
s těmi nejpřízemnějšími pohnutkami
se stále ubývající silou
rok od roku
trhám ty jablka z nižších větví
a na ty vysoké už ani nedohlédnu
čekám
kdy na mě konečně dojde
s tím nákladem obyčejnosti
který mi možná vezme básně
a jistou zvláštnost
ale dá mi stokrát plněji
než dokážu cítit
dá mi život
který nebude můj
a přesto víc
než můj vlastní
Přečteno 518x
Tipy 25
Poslední tipující: gallatea, WAYWARD, Niky88, Jana M., Květka Š., Jiparo, Agniezka, Špáďa, J's .., modrá..., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)