Malé blues
Jako kolibřík máváme křídly
těmi zlomenými
z válek a prvního hříchu
a nechceme chtít létat
Bolí nás myslet.
Možná ujel vlak
když jsme se opíjeli minulostí
Voláme po barvách
na očích mušáky
a lepíme náplasti na zdravou kůži
Kdo nevěří
měl by si šáhnout na dno duše
uvidí díry
Jako kolibřík máváme křídly
a v touze po nektaru
umíráme
Přečteno 439x
Tipy 19
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, carodejka, kouzelníček, enigman, Eclipse, Petbab, Matsuyama Tatsuko-chan, Jeněcovevzduchukrásného, tato22, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)