Božská
Učila jsem se žít
v Tvých zahradách
plných vůní a všech barev,
které život předkládá
Číst v knihách,
co píše Tvůj čas
Sledovat pokorně tmu
i den v ní schovaný
Všechno, co bylo řečeno
vtisklo se hluboko
Až na samé dno mého světa
A dnešek je jiný,
mraky se rozplynuly
Zůstalo čisté nebe,
kde miluju slunce
i svůj vzdušný zámek
plný ztracených klíčů
a nadějí
Tváří v tvář životu
stojím..
tak jak to má být
Jen..
Tvoje zimní blues
chtěla bych zas slyšet
a dotknout se srdcem
té krásy,
co zakončí den Tvým úsměvem
Přečteno 404x
Tipy 25
Poslední tipující: ir.is, vodnař, dream in emptiness, NikitaNikaT., Kars, zenge, Danga, carodejka, hašlerka, J's .., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)