Není mě k žití
Anotace: ...jednou nahoře, dvakrát dole...
Není mě k žití,
prázdná postel,
dům jako hostel.
K čemu mé bytí?!
Není mě k žití,
volný je můj stůl,
opuštěný kůl.
K čemu mé bytí?!
Není mě k žití,
vidím jen zradu,
tiše se kradu.
K čemu mé bytí?!
Není mě k žití,
ztráta důvěry.
Láska? Pověry!
K čemu mé bytí?!
K čemu mé bytí?
Naději hledám,
já se už nedám!
Bude mě k žití!
Komentáře (0)