Bolí tě to moc
Když z kachen vidíš už jenom obrysy
a každá další kapka znamená smrt,
měl bys věřit, že tam kde jsi,
jsi právě teď měl být.
Hrdost je špatná milenka,
přiznej, že bolí tě to moc,
osud je nitka jen tenká
a nůžky spěchaj' na pomoc.
Přečteno 453x
Tipy 6
Poslední tipující: kouzelníček, gallatea, Agniezka, J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)