Útěk
Svět je špinavá díra
Chci utýct od reality
Vodka z police zírá
A pod jazykem tripy
Na škodu ale není
Ani českej bílej prach
Svět na chvíli se změní
Neni třeba míti strach
Utíkám od reality
Cpu do sebe různý šity
A přes to zdrhám pomalu
Takže nevyhnu se nápalu
Chci pryč z tohohle světa
Ať si po mě zbyde veta
Bohužel jsem stále tady
Jdu tedy lovit chemický smrady
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)