LOUČÍM SE HVĚZDÁŘI

LOUČÍM SE HVĚZDÁŘI

Anotace: ....

Pohřební květiny
z nachových slupek
a lístků jeřabin
postříbřené rosou z kopretin
ranních slzavých krupek
co v jas slunce proměním

pro tebe
a by jsi nezapomněl
a byl tu pořád s námi
víš nebe
je všudypřítomné
i když noc do hrobu,ti hvězdy sklání

i když mé srdce,bolesti se neubrání

prší
a déšť smývá stopy slz
z černých deštníků a tváří

víš pro tebe

navrší
čerstvou vlhkou hlínu v hrst
zmáčený smuteční průvod…hvězdáři

tak dávám ti poslední sbohem
a snad příště
sejdeme se na onom místě

víš
chvějí se mi ruce i rty
když zapaluji ti svíčku
víš
tu poslední slzu a tvé nesplněné sny
uchovám jsi,jako vzpomínku na víčku.
Autor ZILA78, 17.10.2011
Přečteno 296x
Tipy 24
Poslední tipující: Jin&Jang, hašlerka, Maryje..., hatlapatla, Donne, la loba, Kars, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Já mám jeden problém...
Strašně nerad něco komentuji. Bojím se plácání.
U tebe výjimka. Plácnu rád. St :-)

18.10.2011 17:35:00 | hatlapatla

líbí

St jinak to nejde...i když je bolavá tak je krásná

18.10.2011 08:34:00 | la loba

líbí

Hvězdná poezie, zdá se, že ještě žije

18.10.2011 07:47:00 | Kars

líbí

píšeš velmi obraznou poezii
ST

18.10.2011 07:40:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel