Vrať se
Anotace: Když se básník ztratí.
Roním slzy pro Milana,
aby se nám vrátil.
Zatraceně, to je rána,
proč se básník ztratil.
Všichni ho tu mají rádi,
proč se tedy skrývá?
Veršem on nás něžně hladí,
humor u něj bývá.
Potom poslal tuhle zprávu,
že byl múzou zrazen.
Nebyla prý celkem v právu,
není žádný blázen.
Sedí, smutně hlavou kývá,
nechce zatím psáti.
Tahle pauza dlouhá bývá,
než se mu chuť vrátí.
Přečteno 350x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Maryje..., hašlerka, modrá..., s.e.n, hatlapatla, labuť, E.T.Jane, la loba, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)