Teorie relativity
Anotace: Spíš taková blbinka
Dotknu se konečky prstů
poslední vteřiny Velkýho třesku
Pod temný mraky tropický bouře
deštěm pak napíšu do záblesku
O zrodu vesmíru i o jeho smrti
o kruhu co kvetl z ležatý osmičky
A abych snad nikdy nezapomněl
schovám ten okamžik do malý krabičky
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, la loba, CULIKATÁ, Eliss94, J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)