S nadějí
Anotace: vybrali jsme svoji dávku štěstí...
Osud se na nás asi lásko zlobí,
že jsme si nabrali štěstí do zásoby…
Teď už jsme na dně, máme vyčerpáno,
poslední střípky sebrali jsme ráno …
Doufám, že další den bude zas líp,
vykvete kvítků pár v korunách lip,
dozrají plody , zašustí při pádu,
posejí radostí celičkou zahradu …
Přečteno 474x
Tipy 36
Poslední tipující: Emily Říhová, hašlerka, hatlapatla, vodnař, dream in emptiness, CULIKATÁ, divoska_jaja, Skalsky Pavel, Mbonita, danav, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)