O ŽIVOTĚ
Děláme, co se nesluší,
co v našem věku lidi dávno zapomněli,
šeptáme lásku do uší,
mřížemi bez zámků, voňavé naše cely …
Hodí ten, kdo je bez viny?
Pohrdá ten, komu není přisouzeno
vidět na vodě lekníny,
pocítit radost z níž se rodí klenot.
Mrzouti nebo závistivci,
zaštiťují se společenskou morálkou,
na důkaz lásky zapalují svíci,
nám hoří srdce, dlaně netrpí zahálkou …
Přečteno 481x
Tipy 42
Poslední tipující: Danger, Jakule, Maryje..., jvacl, Iv, s.e.n, hašlerka, hatlapatla, vodnař, Kars, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)