Sedmižhář
Sedmižhář nalévá všechny sklenice vína...
Nasycený čas koluje v žilách.
V nemocničním pokoji
dýchající naděj
líbá ruce
vášnivého kuřáka na lůžku.
Bezbarvé pocity jsou na poličce,
vyždímala z nich všechnu krev.
Smrt je silný reflektor,
díval jsem se přímo do něj a oslepil mě
otočil jsem se opačným směrem a osvítíl mě.
Prošel jsem ulicí zalitou světlem,
mezi vysokými bílými domy
a vím že teď už je navždy všechno v pořádku
Přečteno 333x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Veru, Malá mořská víla, Marten, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)