Víla
Anotace: Pokus o něco optimističtějšího
Víla
Po nebi těžké mraky vláčí,tvé slzy dlaň,rukáv zmáčí.
Zmizela víla jak chmíří pampelišek v horkém letním vánku.
Tvé srdce válčí,duše už má na kahánku.
Zvedáš pomalu své tělo,žal sráží tě na kolena,vstaň v hlavě ti znělo.
Vstaň a jdi hledat vílu,uvěř,povstaň..právo na život a lásku navrátí ti sílu.
Odvahu seber a zatni slané dlaně v pěsti jdi dál vpřed tam čeká odměna tvé štěstí.
Těžko cesta za štěstím se klestí,neztrácej naději východ slunce dobrý konec věstí.
Přečteno 294x
Tipy 11
Poslední tipující: René Vulkán, Kars, Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ, tato22, Maryje..., hatlapatla
Komentáře (3)
Komentujících (3)