Když mine čas ...
Anotace: ***- .. nechá tě napospas ...
.
as time passing by ...
************************************
Na zdraví, do dna
pozvedni číš
každý tě pozná
uvidíš ...
není má vina
že nejsi blíž
a moje lásko
už nejsi na obtíž
cesta je přímá,
dnes dobře víš
za okny zimu
nezastavíš ...
prasklá nádoba
a na ní kříž
skurvená doba
a smrti blíž ... .
*
---------------------------------
Comment
*
Přečteno 431x
Tipy 19
Poslední tipující: gallatea, Woski, jvacl, Jeněcovevzduchukrásného, hašlerka, modrá..., labuť, Donne, Květka Š., René Vulkán, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)