schovám si tě do kapsy
*
*
chybí mi teplo tvého těla,
objetí, které bych právě teď chtěla
chybí mi pocit bez tíže
pocit, když jsi mi nejblíže
*
chtěla bych si tě poskládat z různých mužů
však neodvážím se zeptat, jestli můžu,
jestli ti nevadí být trochu jiný
hlavně, když vymažeš všechny mé splíny
*
myšlenky mám stále mimo realitu
srdce v podobě malého monolitu
sny stále stejné, nemožné
někdy jsi v nich, pak už ne
*
stále jen čekám, doufám a klamu se
přetvářkou zdobím svou druhou entitu
dýchám jen ve svém přesčase
oči dál upřené k zenitu
*
chybí mi reálnost tvé podoby,
když u jiného tě lehce zahlédnu
tak budu tu čekat do doby,
než svému trápení podlehnu
*
ale zatím si tě schovám do kapsy
a v zimě do dlaně, pro zahřátí
uvěřím, že tu jsi
pro pocit, že nejsem sama
a že štěstí se jednou vrátí
z té velké dálky, za hvězdama
a ty se zhmotníš a dáš smysl mému bytí
a lásku, tak nutnou pro přežití
*
*
Přečteno 437x
Tipy 18
Poslední tipující: martinaV, urcite.me.neznas, Zayo, Jakule, hašlerka, WAYWARD, Pelican, labuť, CULIKATÁ, Agniezka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)